Internationale handel

De gezondheid van het CZN verbeteren met partners wereldwijd

We bieden partners over de hele wereld ons volwaardig FDF-assortiment en delen niet alleen de voordelen van onze ruime ervaring op het gebied van mentale gezondheid en het centrale zenuwstelsel, maar ook een breed aanbod in tien extra therapeutische gebieden. We werken vooral aan de ontwikkeling van producten met toegevoegde waarde die echte voordelen opleveren voor patiënten. Met passie en doorzettingsvermogen zetten we ons in om de gezondheid van onze klanten en patiënten wereldwijd te verbeteren. 

+ 0
partners wereldwijd
+ 0
producten op de markt gebracht
0 %
uitbreiding van het aanbod in 2023

Verder met een uitgebreid aanbod

Zenuwstelsel

Antineoplastische en immunomodulerende middelen

Spijsverteringskanaal en metabolisme

Urogenitaal systeem en geslachtshormonen

Musculoskeletaal systeem

Bloed en bloedvormende organen

Systemische hormoonpreparaten

Ademhalingsstelsel

Cardiovasculair systeem

Infectiewerende middelen voor systemisch gebruik

Zintuiglijke organen

#chartdiv { width: 100%; height: 500px; } // Themes begin am4core.useTheme(am4themes_animated); // Themes end var chart = am4core.create("chartdiv", am4charts.PieChart); chart.hiddenState.properties.opacity = 0; // this creates initial fade-in chart.data = [ { country: "Patents aproved", value: 105 }, { country: "Patents filed", value: 17 }, { country: "Patents in develpments", value: 11 } ]; chart.radius = am4core.percent(70); chart.innerRadius = am4core.percent(40); chart.startAngle = 180; chart.endAngle = 360; var series = chart.series.push(new am4charts.PieSeries()); series.dataFields.value = "value"; series.dataFields.category = "country"; series.slices.template.cornerRadius = 10; series.slices.template.innerCornerRadius = 7; series.slices.template.draggable = true; series.slices.template.inert = true; series.alignLabels = false; series.hiddenState.properties.startAngle = 90; series.hiddenState.properties.endAngle = 90; chart.legend = new am4charts.Legend();

Verder met een uitgebreid aanbod

Ons FDF-aanbod omvat niet alleen een van de grootste aanbiedingen voor aandoeningen van het CZS, maar ook een compleet assortiment voor vrijwel alle therapeutische gebieden. We bieden meer dan 85 FDF’s voor 40 indicaties in meer dan honderd aanbiedingsvormen en sterkten. Ook bieden we een breed scala aan voedingssupplementen en vitaminen aan.

Vooruitgang boeken met innovatieve en toonaangevende merken

Producten met toegevoegde waarde aanbieden staat centraal in ons werk. Ons FDF-aanbod omvat een aantal innovatieve aanbiedingsvormen die de behandeling van patiënten verbeteren door een eenvoudigere dosering en een betere therapietrouw. We bieden ook verschillende gerenommeerde merken aan, die marktleider zijn in hun segment.

Verder de wereld over

Als internationale bedrijfsunit van Neuraxpharm zijn we continu op zoek naar nieuwe partners wereldwijd. Tegenwoordig zijn we actief in meer dan 35 landen en in 2022 kwamen er tien nieuwe markten bij.

Zakelijke vooruitgang: Onze businessmodellen

Licentie- en leveringsovereenkomsten: Uitgeven van licenties

We geven licenties uit voor onze producten aan derde partijen wereldwijd. Ons aanbod bestrijkt het CZS en de meeste therapeutische gebieden. We beschikken over meer dan 85 CTD-dossiers in de EU en de VS.

Distributieovereenkomsten

Ben je geïnteresseerd in de distributie van onze producten in je land? We bieden ook distributieovereenkomsten aan, zowel exclusieve als niet-exclusieve.

Flexibele modellen

Geef je de voorkeur aan een ander samenwerkingsmodel? Dan bespreken we dat graag. Het enige wat je moet doen is ons even contacteren.

Vooruitgang boeken met onze partners

In de veertig jaar dat we actief zijn in de farmaceutische sector hebben we decennialange relaties met onze partners kunnen opbouwen, wat een bewijs is van onze flexibiliteit en sterke klantgerichtheid. We werken momenteel samen met meer dan honderd partners in Europa en daarbuiten.

Samen vooruitgang boeken: onze redenen

Producten met toegevoegde waarde zijn onze ruggengraat

We engageren ons om de gezondheid en het leven van patiënten te verbeteren. Daarom bieden we FDF’s met toegevoegde waarde en toonaangevende merken aan die hun behandelingen verbeteren. Ons unieke aanbod omvat CZS-producten en een ruime keuze uit vrijwel alle therapeutische gebieden.

De zeer gewaardeerde klantendienst

Flexibiliteit en klantgerichtheid in de hele waardeketen zijn verankerd in onze cultuur. We leveren de API of FDF die je zoekt, garanderen de hoogste kwaliteit via onze eigen productiefaciliteiten, bieden een breed scala aan aanbiedingsvormen aan en leveren altijd op tijd.

Wereldwijd bereik

Dankzij onze ruime ervaring in Europa zijn we experts in sterk gereguleerde markten en een solide partner die wereldwijd actief is. Onze technische teams ondersteunen onze commerciële activiteiten en de lokale registratieprocedures van de partners in de licentiegebieden.

Klaar om samen met ons vooruitgang te boeken?

Laat een bericht voor ons achter. Je krijgt gegarandeerd snel antwoord!

Zintuiglijke organen

Oculaire hypertensie

Droge ogen

Ademhalingsstelsel

Seizoensgebonden allergische rhinitis

Astma, allergische rhinitis

Musculoskeletaal systeem

Pijn

Infectiewerende middelen voor systemisch gebruik

Bacteriële infecties

Candidiasis

Urogenitaal systeem en geslachtshormonen

Overactieve blaas

Cardiovasculair systeem

Hypertensie

Bloed en bloedvormende organen

Acuut coronair syndroom

Risico op hartziekten en beroerte

Beroerte

Spijsverteringskanaal en metabolisme

Braken

Prikkelbare darm syndroom

Primaire biliaire cholangitis

Zenuwstelsel

Agitatie en koortsachtigheid

ziekte van Alzheimer

Angst

Chronische pijn

Depressie

Depressie/angst

Epilepsie

Migraine

Multiple sclerose

Spierverslapper

Myasthenia

Narcolepsie

Neuropathische pijn

Afhankelijkheid van opiaten

Ziekte van Parkinson

De ziekte van Parkinson en rusteloze benen

Psychomotorische agitatie en slaapstoornissen

Psychose

Psychotische stoornissen

Schizofrenie

Schizofrenie en bipolaire stoornissen

Ernstige pijn

Slaapstoornissen en psychomotorische agitatie

Spasticiteit

Tardieve dyskinesie, ziekte van Huntington

Welkom terug

Om toegang te krijgen tot deze informatie moet u inloggen met uw gebruikersnaam.

Geen account? Registreren