Als gezondheidszorgbedrijf dat gespecialiseerd is in het centrale zenuwstelsel (CZS) is het onze verantwoordelijkheid om de levenskwaliteit en het mentale welzijn van mensen met psychische en neurologische aandoeningen of stoornissen te verbeteren. 


Daartoe willen we bouwen aan een duurzame toekomst, als verantwoord bedrijf geïntegreerde actie ondernemen en hulpbehoevende gezinnen ondersteunen.

Bij Neuraxpharm

Komen patiënten en gezinnen op de eerste plaats

We werken samen met partners in de gezondheids- en farmaceutische sector om een duurzaam bedrijf op te bouwen. Samen willen we de gezondheid van mensen en de gezondheid van de wereld waarin we leven beschermen, en gezinnen ondersteunen.
Daarom zetten we ons in om de samenleving voor te lichten over het belang van het tegengaan van misvattingen en stigma’s. Onze teams werken onvermoeibaar aan bewustwordings- en voorlichtingscampagnes en aan degelijke wetenschappelijke inhoud op onze website en sociale media. We werken ook samen met zorgverleners en patiëntenverenigingen om relevante verbeteringen tot stand te brengen in het leven en welzijn van patiënten met psychische aandoeningen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Inzicht in de gemeenschap

Om de kwaliteit van leven en het geestelijk welzijn van patiënten met CZS-aandoeningen te verbeteren, is het essentieel dat we inzicht hebben in hun behoeften.

Tot je dienst

We weten hoe belangrijk het is dat we ons volledig inzetten voor de gemeenschappen in ons netwerk van Europese landen, niet alleen in het kader van verantwoord ondernemen, maar ook om de mensen die we willen helpen beter te begrijpen.

Mensen staan centraal

Maatschappelijk verantwoord ondernemen houdt voor de hele Groep in dat we niet alleen geneesmiddelen leveren, de kernactiviteit van Neuraxpharm, maar ook bredere en in veel gevallen holistische steun bieden aan zorgverleners, patiënten en hun gezinnen, zonder winstoogmerk.

NeuraxFoundation

We doen dit via de NeuraxFoundation, die de informatie en sociale steun biedt die naast geneesmiddelen essentieel is om de mentale gezondheid en het welzijn in de gemeenschap te verbeteren.

Vooruitgang boeken met een ESG-strategie die een positieve impact heeft op onze gemeenschap en de wereld om ons heen

Kwaliteit

Het verstrekken van kwaliteitsgeneesmiddelen om de kwaliteit van leven en het geestelijk welzijn te verbeteren van patiënten die lijden aan ziekten en aandoeningen van het centrale zenuwstelsel

Duurzaamheid

Inzet voor onze werknemers en het milieu, door onze activiteiten duurzaam uit te voeren.

Best practices

Een verantwoord bedrijf leiden dat overal waar we actief zijn uitmuntende prestaties levert

NeuraxFoundation

De NeuraxFoundation werd aanvankelijk in 2014 in Duitsland opgericht als de tak voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) van Neuraxpharm Arzneimittel GmbH, onze Duitse dochteronderneming.

De NeuraxFoundation had oorspronkelijk tot doel de geneesmiddelenvoorziening te verbeteren door informatie en sociale ondersteuning te bieden aan de Neuraxpharm-gemeenschap en tegelijkertijd meer aandacht te vragen voor CZS-ziekten.

Sindsdien heeft dit non-profit-engagement veel navolging gekregen en zich ontwikkeld tot het overkoepelende MVO-instrument voor de hele groep, dat momenteel in al onze activiteiten wordt geïmplementeerd.
Met passie doorzettingsvermogen zetten we ons in om de gezondheid van onze klanten en patiënten wereldwijd te verbeteren.

Onze ethische code

Neuraxpharm heeft een ethische code die dienstdoet als interne bedrijfsvoorschriften op het hoogste niveau en waarin behalve de beginselen en ethische waarden ook de gedragsrichtlijnen zijn vastgelegd die moeten worden nageleefd bij alle activiteiten waaraan een bedrijf van de Groep deelneemt of die van invloed zijn op een bedrijf van de Groep.

Welkom terug

Om toegang te krijgen tot deze informatie moet u inloggen met uw gebruikersnaam.

Geen account? Registreren