Over ons
Neuraxpharm is de Europese marktleider op het gebied van geneesmiddelen voor aandoeningen van het centrale zenuwstelsel (CZS). De afgelopen 35 jaar hebben we een uniek inzicht gekregen in de nationale CZS-markten en als specialisten op dit gebied passen we een brede en ongeëvenaarde kennis toe bij onze onderzoeks- en eindproducten.

Onze drijfveer

We zijn experts in het verbeteren van bestaande farmaceutische vormen en van nieuwe producten om patiënten met neurologische en psychiatrische aandoeningen een betere levenskwaliteit en meer welzijn te bieden.

Daarbij laten we ons leiden door uitmuntendheid, wetenschappelijke nauwkeurigheid, kwaliteit en doorzettingsvermogen.

We begrijpen dat aandoeningen van het centrale zenuwstelsel een grote invloed hebben op hoe iemand zich voelt, zich gedraagt, denkt en met anderen omgaat. Niets motiveert ons meer dan het verbeteren van hun levenskwaliteit. We werken onvermoeibaar, samen met zorgverleners en wetenschappelijke gemeenschappen in heel Europa.

Wat we doen

Ons assortiment omvat meer dan 115 moleculen voor de behandeling van depressie, angst, Parkinson, Alzheimer, epilepsie, schizofrenie/psychose en andere aandoeningen van het centrale zenuwstelsel.
Als aanvulling op ons CZS-productaanbod bieden we gezondheidsproducten voor de consument aan, zoals probiotica en nutraceutica. De fysiologische effecten van deze producten zijn bedoeld om normale hersen-, zenuwstelsel- en psychologische functies in stand te houden en de belangrijke activiteiten van de darm-hersenas te ondersteunen.

Onze strategische principes

Marktaanwezigheid

met verkooppersoneel in onze belangrijkste EU-markten om onze internationale marktleiderspositie op het gebied van CZS te versterken

R&D-investering

in een robuuste pijplijn waarmee we ons CZS-aanbod uitbreiden met gedifferentieerde producten

Partnerschap

met de Europese gemeenschap van CZS-patiënten en zorgverleners

Waarde genereren

met ons internationaal aanbod via de B2B-verkoop van einddoseringsvormen (FDF’s) en actieve farmaceutische ingrediënten (API’s)

Synergie

via achterwaartse integratie en versterking van de operationele uitmuntendheid binnen het bedrijf

Start-upcultuur

met een sterke focus op kwaliteit, samenwerking en wendbaarheid, waardoor we ons met slimme oplossingen onderscheiden van onze concurrenten

Neuraxpharm in cijfers

0 M €
Brutoverkoop
+ 0 %
Europees CZS-marktaandeel dankzij eigen aanwezigheid
+ 0
CZS-moleculen
+ 0
werknemers van de groep
0 %
verkoop- en marketingpersoneel
0 %
R&D-experts

Waar we actief zijn

Wij hebben een directe aanwezigheid in heel Europa, met teams die een grote expertise hebben in de CZS-markt en onvermoeibaar werken aan het versterken van relaties met zorgverleners.

Internationale handel

We werken samen met wereldwijde partners en delen niet alleen de voordelen van onze ruime ervaring op het gebied van mentale gezondheid en het centrale zenuwstelsel, maar ook een breed aanbod in 10 aanvullende therapeutische gebieden. We richten ons meer bepaald op de ontwikkeling van producten met toegevoegde waarde.
Met passie doorzettingsvermogen zetten we ons in om de gezondheid van onze klanten en patiënten wereldwijd te verbeteren.

Geschiedenis

Verticale integratie

Verticaal geïntegreerde waardeketen in een asset-light businessmodel
Neuraxpharm is verticaal geïntegreerd van molecuul tot markt. Hierdoor kunnen we altijd snel producten met toegevoegde waarde op de markt brengen om op de marktvraag te reageren en daarbij de hoogste kwaliteitsnormen en wetenschappelijke degelijkheid garanderen.

Interne knowhow over de hele waardeketen biedt ons een grote flexibiliteit en een diep inzicht

Neuraxpharm is geïntegreerd
van de molecule tot de markt

Onze eigen knowhow in de hele waardeketen maakt een grote flexibiliteit en controle mogelijk.

Welkom terug

Om toegang te krijgen tot deze informatie moet u inloggen met uw gebruikersnaam.

Geen account? Registreren