Meer dan 35 jaar ervaring

NEURAXPHARM
UW CZS-SPECIALIST

Oplossingen vinden voor aandoeningen van het centrale zenuwstelsel
Scroll om te verkennen

Verandering stimuleren

Het engagement
van Neuraxpharm

Wereldwijd krijgt 1 op de 4 mensen ooit in zijn leven te maken met een psychische of neurologische aandoening. Grofweg wordt er in elk gezin ten minste één persoon door getroffen.

Het welzijn van degenen die aan deze aandoeningen lijden, staat centraal bij alles wat we doen. Zij zijn de helden voor wie we onderzoek doen en onze oplossingen ontwikkelen.
Dankzij onze gedrevenheid en ons engagement zijn we tegenwoordig toonaangevend in Europa, met specialistische, hoogwaardige en toch betaalbare geneesmiddelen voor de behandeling van aandoeningen van het centrale zenuwstelsel.

We denken dan aan de artsen, apothekers, zorgverleners en gezinnen. Allemaal maken we deel uit van de oplossing.

Onderzoek naar de vroege opsporing, preventie en behandeling van veelvoorkomende aandoeningen van het CZS

Belangrijkste onderzoeksgebieden

Voel je op je best

Ga naar onze rubriek over gezondheid en welzijn en zorg voor jezelf.

Nieuws van
Neuraxpharm

Lees het laatste nieuws en ontdek nieuwe producten en innovatieve projecten waaraan we continu werken om een voorsprong te behouden wat betreft de ontwikkelingen op het gebied van het CZS.

Neuraxpharm-blog

Krijg meer inzicht in psychiatrische en neurologische aandoeningen. Ons team van zorgverleners en gespecialiseerde journalisten in heel Europa biedt je constant degelijke en betrouwbare wetenschappelijke informatie om je vragen te beantwoorden.

Geestelijke gezondheid

Waarom mentale gezondheid belangrijk is

Een goede geestelijke gezondheid is een essentieel onderdeel van het leven; net als een goede lichamelijke gezondheid.

Geestelijke gezondheid

De ziekte van Alzheimer is een progressieve en onomkeerbare hersenaandoening en is de meest voorkomende oorzaak van dementie.

Stress

Stress is een veel voorkomend bijproduct van het moderne, drukke leven. Het heeft invloed op het werk, de thuissituatie en relaties met meerdere triggers die vaak buiten onze controle liggen.

Chronische pijn

De definitie in het woordenboek doet het geen recht. Chronische pijn is een complexe aandoening die zelden snel wordt opgelost en vaak zowel emotionele als fysieke oplossingen vereist.

Welkom terug

Om toegang te krijgen tot deze informatie moet u inloggen met uw gebruikersnaam.

Geen account? Registreren